2014.

5.-6. Април 2014. ●

Пети традиционални спуст, и друга званична регата на Рзаву.

Гад Сејв Рзав
Тифран
Бруно Рафт
и чешки „Козлак

● 10. Август 2014. ●

Жељко Мићовић и Ариљска екипа низ кањон Орловаче.
(превртање:)

● 11. Мај 2014. ●

Тања, Лаки, Куре и Милијан на одличних 60цм.
Диван дан и још бољи водостај!